Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-08@16:46:42 GMT

مبعث رسول اکرم(ص) محور انسجام مسلمین است

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۹۳۴۲

مبعث رسول اکرم(ص) محور انسجام مسلمین است

آخوند "بیگ محمد ساعدی"، مدیر حوزه علمیه حنفیه اهل سنت سوخسو هاشم راز و جرگلان در گفتگو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، با بیان اینکه عید مبعث عامل موثری در وحدت امت اسلامی به شمار می آید گفت: رسول اکرم (ص) شخصيتی است که نه تنها مسلمانان بلکه فرشتگان الهی نیز بر وجود مبارک این پیامبرصلوات می‌فرستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر حوزه علمیه حنفیه اهل سنت با تاکید بر این مطلب که وحدت و همدلی موجب پیروزی و موفقیت مسلمانان در عرصه‌های مختلف می‌شود، گفت: مبعوث شدن رسول اکرم(ص) محور وحدت و انسجام مسلمانان شده است.

وی با اشاره به اینکه مسلمانان جهان باید با تأسی گرفتن از سیره رسول اکرم (ص) از تفرقه واختلاف پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: مبعث رسول گرامی اسلام(ص) نهايت عنايت و رحمت الهی و به مردم و توفيقی برای مسلمانان بود تا از جهل و نادانی رها شوند و راه حقیقی رستگاری را دریابند.

آخوند ساعدی با تبریک عید سعید مبعث به مسلمانان جهان به‌ویژه رهبر فرزانه انقلاب خاطرنشان کرد: بنده به نوبه خود این عید الهی را به همه مسلمانان تبریک عرض می کنم و رفع بلاها و بیماری‌ها و شفای بیمارانی که درگیر این بیماری منحوس شده اند را از خداوند متعال خواستارم اگرچه مردم مسلمان ایران حتی در شرایط کرونایی نیز برادری و ایثارگری خود را در کمک های مومنانه به اثبات رساندند.

"آناآخوند درخشان" مدیر حوزه علمیه کریمی یکه سعود راز و جرگلان با تبریک عید مبعث به مسلمانان گفت: مبعث نبی مکرم اسلام (ص) روز باز شدن توفیقات و بهره مندی انسان ها از برکات و معنویات الهی برای سعادتمندی در دنیا و آخرت است.

وی با بیان اینکه سالروز بعثت پیامبر مکرم اسلام(ص)، پیام آور صلح و دوستی است: افزود:سالروز بعثت نبی مكرم اسلام (ص) در بين مسلمانان از ارزش و احترام ویژه ای برخوردار است.

عالم اهل سنت ادامه داد: در همه عرصه‌های زندگی حضرت محمد آموزه و هدايت برای بشر است كه بايد از اين فرصت برای رسيدن به كمال و سعادت نهايت استفاده را ببريم.

مدیر حوزه علمیه کریمی تاکید کرد: در چنين روز مباركی باید با اتحاد و همبستگی خود، نقشه ها و ترفندهای تفرقه آميز دشمنان را خنثی كنیم.

آخوند درخشان بیان کرد: جامعه اسلامی با بهره گيری از آموزه های ناب اسلامی می تواند بر مشكلات فائق آيد و در اين راه بايد مردم و مسئولين با توكل برخدا و نيروی ايمان، به سمت پيشرفت و سعادت حركت كنند.


انتهای پیام/

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: مدیر حوزه علمیه رسول اکرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد مبلغی در نشست علمی درخت‌کاری از منظر فقه محیط‌ زیست که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی قم برگزار شد، گفت: شاید نزد خیلی از ما و حوزه علمیه این ذهنیت باشد که بحث از درخت و درختکاری از یک اولویت بالایی برخوردار نیست، یا اگر هم هست یک کار اجرایی است که ارتباطی با فقه ندارد و اگر هم به آن ارتباط داشته باشد یک امر مستحبی است، و درخت‌کاری عملی مستحب و قطع آن امری مکروه است و این ذهنیت در ذهن‌ها بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این ذهنیت، ذهنیت درستی نیست. اگر بپذیریم که این ذهنیت نادرست است، حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: آیا اگر در گذشته از استحباب درختکاری می‌گفتند اشتباه می‌کردند و الان ما می‌خواهیم تصحیح اشتباه گذشتگان را بکنیم یا آنان درست می‌اندیشیدند و ما امروز باید ذهنیت دیگری در خصوص این کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گذشته درخت و درختکاری موضوعی نبود که مانند امروز پدید آمده است، زمانه هرچه به جلو می‌رود به هرچه تحول و روابط اجتماعی و تکنولوژی بیشتر می‌شود رابطه انسان با طبیعت و رابطه انسان با همه عناصر برپا دارنده طبیعت از جمله درخت یک رابطه ویژه می‌شود.

حجت الاسلام مبلغی اضافه کرد: در ارتباط با محیط‌زیست نظریه تبدل موضوع را داریم، یک حکمی در گذشته به گونه‌ای بوده و امروز به گونه‌ای دیگر تغییر پیدا کرده است و چون به گونه‌ای دیگر شده باید مطابق با موضوع تبدل یافته، استنباط حکم از نو صورت بگیرد و حکم قبلی تکرار نشود.

وی افزود: بسیاری از موضوعات این چنینی عوض می‌شود، در گذشته نه مشکل آب، خاک و هوا و نه مشکل منابع غذایی و محدودیت‌های آن را داشتیم، مشکل بیابان‌ها اگر در گذشته بود مشکلاتی مقطعی و برای محدوده معین بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مشکل بیابان‌ها و ریزگردها مشکلی برای تمام مردم است؛ در گذشته این همه آلودگی هوا و آلایندگی وجود نداشت و با مشکل کمبود آب مواجه نبودیم و طبیعت در یک مخاطره جدی قرار نداشت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: امروز ما نمی‌توانیم مانند گذشته مسئله درخت و درختکاری را مطرح کنیم و فقط از بحث استحباب کاشت و نگهداری آن سخن بگوییم، امروز بحث درختکاری امری لازم و واجب است. کاشت درخت و نگهداری از طبیعت در شرایط امروز بسیار حائز اهمیت است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: همه دستگاه‌ها پیوست مسجدی داشته باشند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی برای احداث باغ مشاهیر در اصفهان
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم